De beste kwaliteit Strijkvrije Overhemden - Vercate herenmode

Vercate is een Nederlands opgericht herenmode merk. Vercate is de specialist in strijkvrije kleding voor de zakelijke man. Bespaar je stressvolle ochtenden wanneer je ook nog eens je favoriete overhemd moet strijken.

Elke man maakt wel eens een ochtend mee wanneer hij haast heeft en ook nog eens zijn favoriete overhemd moet strijken. Met veel tegenzin pak je dan toch maar de strijkijzer terwijl je eigenlijk geen tijd te verliezen hebt.

Gelukkig heeft het Nederlands opgericht kledingmerk Vercate de oplossing! Vercate is een herenmode merk gespecialiseerd in strijkvrije kleding voor de man. Vercate biedt de consument een collectie aan Strijkvrije Overhemden en Poloshirts die van alle gemakken zijn voorzien. Deze perfecte overhemden ontziet de man van het strijken en geeft de man een rustige ochtend.

Wanneer het overhemd gewassen is dient het overhemd nat opgehangen te worden waardoor vervolgens alle kreukels uit het shirt worden gehaald en je de dag met een prachtig kreukloze overhemd kunt beginnen.

Vercate maakt geen gebruik van een coating over de overhemden maar maakt haar shirts strijkvrij doormiddel van hun speciale strijkvrije weving techniek in hun overhemden en poloshirts. Door deze techniek blijven de shirts ter alle tijden strijkvrij. Terwijl strijkvrije overhemden met een coating hun strijkvrije eigenschappen verliezen naar een x aantal wasbeurten. Ook is het gebruik van een coating geen duurzame keuze door de chemicaliën die gebruikt worden. 

Naast de strijkvrije eigenschap richt Vercate ook op de kwaliteit van de shirts. Vercate vind het belangrijk dat elk kledingstuk een lange levensduur heeft, langer dan normaal. Hierdoor is Vercate een duurzame keuze voor jouw kledingkast.

De overhemden van Vercate zijn nu beschikbaar in een slim-fit en regular-fit pasvorm op de webshop van Vercate.